Blaak Verzekeringen voor de klas met Eurowijs en de Cash Quiz

14 mei 2024
Blaak Verzekeringen voor de klas met Eurowijs en de Cash Quiz

Mijn naam is Esmeralda Moes en ik werk bij Blaak Verzekeringen (RegioBank) Elst. Afgelopen maand heb ik met veel plezier verschillende gastlessen mogen geven aan groep 5 tot en met 8 op basisscholen in Elst en Randwijk.

Al een jaar of 8 geef ik als gastdocent deze lessen en word ik op de scholen en in de klassen ontzettend warm ontvangen. De kinderen zijn keer op keer super enthousiast! Uit iedere gastles haal ik veel voldoening. Het is leuk om te zien dat de kinderen met jouw kennis op een leuke manier veel leren over geld- en bankzaken. De interactieve manier van lesgeven maakt het vaak nog leuker. De kinderen zijn hierdoor tijdens de lessen erg betrokken en doen goed mee. Er werd weer een hoop geleerd en gelachen, ook niet geheel onbelangrijk! Vooral de filmpjes en de verschillende vragenrondes zijn favoriet! Kinderen vragen de gekste en leukste dingen en zijn echt nieuwsgierig naar wat we doen bij de bank.

Voor mij als gastdocent is het ontzettend leuk om de verhalen van de kinderen te horen en hun vragen te beantwoorden. Wanneer ik aan het einde van de les wordt bedankt met de vele ‘’dankjewel Juf’’, en een enorm applaus, dan is mijn dag compleet en heb ik direct zin in de volgende gastles!

Meer informatie?