Speciaal voor leden van de grootste Mazda MX-5 Club van Nederland presenteert Blaak Verzekeringen de collectieve Mazda MX-5 autoverzekering.

Lage premie voor uw MX-5

Het bestuur van de MX-5 Club Nederland heeft speciaal voor Blaak Verzekeringen gekozen als exclusieve aanbieder voor uw autoverzekering, vanwege onze drie zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Wij hebben hierbij scherp gelet op prijs, kwaliteit en voorwaarden. U kunt kiezen uit:

  • Een polis op basis van een vaste premie
  • Een polis op basis van vaste taxatie
  • Een polis op basis van schadevrije jaren

Van deze aanbieding kan bijna ieder lid van de Mazda MX-5 Club gebruik maken, dus ook als de MX-5 uw enige auto is. Daarnaast kent de verzekering geen beperking maar juist een kéuze voor het aantal te rijden kilometers.

Heeft u verder vragen, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren welke verzekering voor u het voordeligst is. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. 

Meer weten over: Mazda MX5 autoverzekering?

Meer informatie over de details en voorwaarden vindt in de informatiebrochure die u kunt bekijken door op onderstaande button te klikken. Tevens kunt u direct een aanvraagformulier downloaden, zodat u gelijk uw geliefde Mazda MX-5 kunt verzekeren.

Mazda MX-5 Club Nederland

Mazda bracht met de introductie van de MX-5/Miata in 1989 de revival van de roadster echt op gang. Het speelse en uiterst betrouwbare sportautootje is wereldwijd een groot succes. Al meer dan 1.000.000 (!) exemplaren vonden hun weg naar ware autoliefhebbers. We kunnen met een gerust hart stellen dat de MX-5 nu al een klassieker is!

Bij een klassieker hoort een club. Die is er dan ook: de Mazda MX-5 Club Nederland. Mazda MX-5 Club Nederland werd in 1992 opgericht en is met meer dan 1600 leden één van de grootste verenigingen van enthousiaste MX-5- en Miata-eigenaren in Europa.

Mazda MX5 autoverzekering