www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

CS Assuradeuren is opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de klanten van ons bemiddelingsbedrijf Blaak Verzekeringen en de aangesloten tussenpersonen op het gebied van schade- en uitvaartverzekeringen. Hiervoor hebben wij van een aantal verzekeraars volmacht gekregen. Als gevolmachtigd agent zijn wij namens deze verzekeraars bevoegd werkzaamheden voor hen te verrichten op gebied van acceptatie, administratie, beheer en schadebehandeling.

blaakmakelaardij.nl

Blaak Makelaardij is veelzijdig en actief, regionaal goed bekend en gepassioneerd betrokken. Wij helpen u met de aan- en verkoop van uw woning en taxaties wanneer u verhuisplannen heeft en/of benieuwd bent naar de waarde van uw woning. 

blaakadministratie.nl

Blaak Administratie is een administratiekantoor in de regio waar persoonlijk contact voorop staat. Of u nu uw complete administratie wilt uitbesteden, de jaarrekening wilt laten opstellen of financieel advies wilt over de toekomst van de onderneming. Bij Blaak Administratie bent u aan het juiste adres.

www.levenwonen.nl

LevenWonen.nl is een initiatief van de SEH. De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) bewaakt de kwaliteit van de Erkend Financieel Adviseurs die op deze website worden getoond.

rijschoolbelang.nl

Stichting Rijschool Belang vertegenwoordigt de inkoopbelangen van rijschoolhouders. Onze missie is om de inkoopbelangen van Nederlandse rijschoolhouders te versterken. Sinds 1996 profiteren onze leden van collectieve kortingen op diverse diensten en producten.

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.amersfoortse.nl

Met De Amersfoortse werken wij samen in verband met:

  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.allianz-assistance.nl

Allianz Global Assistance is een expert op het gebied van reis-, fiets- en Pechhulpverzekeringen. Met vestigingen op 5 continenten, in 34 landen én een netwerk van lokale agenten in de landen waar zij geen vestiging hebben, staan zij dag en nacht paraat.
 

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren.