Blaak | voor compleet financieel advies

Bij Blaak Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor al uw financiële zaken. In onze vestigingen in Wijchen, Elst, Zetten en Heteren helpen we u met uw financiële vraagstukken over verzekeringen en hypotheken. Ons team van betrokken medewerkers staan u bij in elke fase van uw leven. Door u te voorzien van gedegen en professioneel advies, u te helpen bij eventuele schade en problemen en u proactief te helpen (financiële) risico’s te beperken. Zoals het hoort.

Blaak Verzekeringen staat voor u klaar

Onze ervaren en gedreven vakspecialisten geven onafhankelijk en deskundig advies over uiteenlopende financiële zaken. Zoals advies bij inkomensverlies na arbeidsongeschiktheid. Of het vinden van de juiste hypotheek wanneer u uw droomhuis heeft gevonden. Maar ook bij het plannen van uw pensioen of wanneer u te maken krijgt met ontslag. De adviseurs van Blaak Verzekeringen staan voor u klaar om u te helpen.

Persoonlijk contact en aandacht

We geven u graag persoonlijk advies. Dat betekent dat wij op de hoogte moeten zijn van wijzigingen in uw leven, zoals: samenwonen, trouwen, scheiden, verhuizen, verandering van inkomen, ondernemerschap, kinderen krijgen en kinderen die uit huis gaan en bij overlijden van verzekerden. Op deze wijze kunnen wij u in elke fase voorzien van het juiste advies.

Uitstekende schadeafhandeling

Onze schadespecialisten staan u graag bij in het geval van schade. Onze schadeafhandeling scoort keer op keer uitstekend in de klanttevredenheidsonderzoeken. Ons uitgangspunt blijft dat wij altijd proberen om te helpen of te ondersteunen, ook wanneer u daarvoor (nog) geen verzekerde oplossing hebt.

Blaak doet meer dan u denkt

Samen met Blaak Makelaardij en Blaak Administratie bieden wij u een compleet financieel pakket waarbij u naast verzekeringen en hypotheken ook ontzorgd kunt worden op gebied van administratie en aan- en verkoop van uw huis. In onze vestigingen in Elst, Zetten en Heteren vindt u bovendien ook een RegioBank filiaal voor al uw bankzaken. Zo weet u zich bij Blaak altijd geholpen op financieel gebied. Wilt u kennismaken met een adviseur van Blaak Verzekeringen? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.