Waarom zou ik kiezen voor RegioBank als ondernemer?

De RegioBank staat bekend als de buurtzame bank. Wij willen graag zorgen voor een vertrouwd gezicht in de buurt. Een bank die niet alleen beschikbaar is voor bankzaken, maar ook persoonlijk contact heeft met zijn klanten, en de lokale markt kent.

Zakelijk bankieren

Een samenwerking met een bank die de lokale markt goed kent en u als onderneming daar echt in kan ondersteunen is natuurlijk heel erg wenselijk. Bij RegioBank staan wij klaar voor alle ondernemers. Of u nu een startende ondernemer bent of de volgende stap wil zetten met uw bedrijf. Onze Zelfstandige Adviseurs helpen u graag met een passende oplossing.

Niet alleen voor ondernemers

Uiteraard staan wij klaar voor alle kleinzakelijke ondernemers zoals ZZP’ers en MKB’ers. Maar ook verenigingen en stichtingen zijn bij ons aan het juiste adres voor hulp en ondersteuning op het gebied van bankzaken.  Een bank met aandacht voor de buurt is voor deze groepen nog belangrijker. Het samenwerken met de buurt, het omkijken en samen ondernemen is voor verenigingen en stichtingen onmisbaar.

Onze producten voor ondernemers

Bij RegioBank helpen wij ondernemers graag zoveel als we kunnen. U kunt altijd even binnenlopen voor een gesprek en goed advies. Op financieel gebied helpen wij u graag met betalen door middel van een zakelijke betaalrekening, een creditcard, korting op een betaalautomaat, maar ook door een handige koppeling van uw betaalrekening met uw boekhoudpakket. Dit maakt het ondernemen gemakkelijker.

Helpen bij de groei van uw onderneming

Uiteraard kunt u niet alleen een betaalrekening bij ons openen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een zakelijke hypotheek of zakelijk krediet op maat bij ons af te nemen. Dit kunt u gebruiken om investeringen te doen en uw onderneming te laten groeien. Een hypotheek afsluiten kan al vanaf een bedrag van €50.000,-. Informeer bij Blaak Verzekeringen voor de mogelijkheden.

Sparen voor de toekomst

Naast betalen en lenen kunt u bij RegioBank sparen. Niet alleen voor uw bedrijf, maar een aanvullende pensioenrekening is voor de toekomst heel verstandig. RegioBank heeft verschillende mogelijkheden om u en uw personeel hierbij te ondersteunen. Wij kijken altijd naar de situatie van uw bedrijf. Zo maken we een plan op maat.

Waarom kiezen voor de RegioBank

Als ondernemer wilt u vaak graag even sparren met een partner die u kan ondersteunen. RegioBank is de partner die u zoekt. Onze Zelfstandige Adviseurs hebben veel kennis van de lokale en landelijke markt en helpen u graag. Door deze kennis kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden en beter inspelen op de behoeften van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak met een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij Blaak Verzekeringen.

Waarom zou ik kiezen voor RegioBank als ondernemer?