Hoe kwetsbaar is uw bedrijf?

14 augustus 2019
Hoe kwetsbaar is uw bedrijf?

Goed risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico’s uw bedrijf kent en wat de impact van schade is op de bedrijfscontinuïteit. Hierbij wordt gekeken naar welke risico’s zelf gedragen kunnen worden en welke beter zijn om te verzekeren.
Al vele decennia lang brengt Blaak Verzekeringen deze risico's voor klanten in kaart en zorgt zij voor adequate dekkingen. Ook voor het relatief nieuwe en onbekende onderwerp cybercrime hebben zij prima oplossingen. En daar maken wij vanaf nu bij Blaak Verzekeringen graag gebruik van.

Wist u dat...

Volgens het CBS komt cybercrime in Nederland meer voor dan fietsendiefstal! En 60% van kleine en middelgrote bedrijven sluit de deuren binnen een half jaar na een cyberaanval. Niet alleen uw website of e-mail is kwetsbaar. Kunt u nog zaken doen als iemand uw adressenbestand op slot zet en losgeld vraagt?

Hoe cyberveilig is uw bedrijf?

Perfect Day is een cyber security bedrijf en maakt in anderhalf uur de belangrijkste kwetsbaarheden binnen een bedrijf inzichtelijk. Zij helpt met een concrete to-do lijst en biedt structurele oplossingen. Op het gebied van techniek en wetgeving, maar zeker ook van medewerkers. Voor slechts 295 euro exclusief btw maakt Perfect Day inzichtelijk waar aan gewerkt moet worden en hoe dat het beste gedaan kan worden. Dat staat in geen verhouding tot de schade die een hack of datalek kan veroorzaken.
Zoekt u optimale zekerheid dan kan een cyberverzekering de oplossing zijn. Hiermee bent u verzekerd tegen de gevolgen van:

  • Systeeminbraak
  • Diefstal van privacygevoelige informatie
  • Digitale aansprakelijkheid
  • Hacking
  • Afpersing
  • Verlies van geld op de bankrekening
  • Hacking van de telefooncentrale

Vragen?

Wilt u meer informatie over de cyber security scan en/of verzekeringsmogelijkheden dan staat Blaak Verzekeringen u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook kijken op de website van Perfect Day: perfectday.works

Meer informatie?